Gustavo Matarazzo gik forrest da FodboldHoldet Herning fik en drømmestart

FodboldHoldet Herning Serie 5 Herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FodboldHoldet Herning havde en fremragende start på deres Serie 5-sæson med en overbevisende 0-4 sejr over Tjørring i deres første kamp. 

Holdets cheftræner, Frederik Kaastrup Mikkelsen, var tilfreds med holdets spil, især de første 20-25 minutter, hvor de spillede 'noget rigtig god fodbold'.

“Kampens første 25 minutter gik som vi havde aftalt. Vi skulle være der fra start, og alle kæmpede for hinanden, og vi spillede noget rigtig god fodbold. Dette udmønstrede sig i at vi bragte os selv foran med 0-3 af mål af Jakob, Nonbo og Lasse Smedegaard.”

Holdet fik en drømmestart på kampen og var dominerende fra start til slut. Deres kvalitet dalede lidt efter de første 25 minutter, men de var stadig det bedste hold på banen. 

“Efter dette, bliver kampen en smule rodet, og vi kommer ikke rigtigt til de store chancer som vi havde de første 25. Tjørring bliver aldrig farlige på grund af et stabilt forsvar, men vi mangler kvalitet på den sidste tredjedel. Efter halvlegen skal vi bruge en 5-10 minutter på at finde os selv igen. Vi har korte momenter, hvor vi viser hvad vi kan, men ellers en meget rodet anden halvleg.”

“Til sidst får Jakob dog bragt os foran med 0-4, som bliver kampens resultat. Vi havde mange nye spillere med, som gjorde en stor indsats i kampen, og var med til at få en sejr med hjem til Herning.”

Matarazzo viste vejen
Cheftræner Kaastrup Mikkelsen fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Tjørring IF:

“Vi holdte langt størstedelen af vores aftaler, og vi kæmpede som et hold. De første 20-25 minutter af kampen tager vi helt sikkert med os, og det tror jeg også spillerne gør. Vi brugte vores midtbane, og lod dem fordele spillet. Vores forsvar stod fantastisk, og var sikre i deres aktioner. Vi havde perioder hvor alt spil fra vores side foregik med 1-2 berøringer pr. mand, som ødelagde Tjørring.”

Kampens spiller blev Gustavo Matarazzo, som var nærmest uovervindelig og ingen kunne hamle op med ham i kampens løb.

“Kampens spiller, blev Gustavo Matarazzo, som bare viste hvad det betyder at have en klasse spiller som ham på holdet. De havde ikke nogen midtbane, som kunne hamle op med ham.
Det var dog ikke en 1-mands præsentation, vi var vidne til i Tjørring. Der var mange spillere, som bød sig til i kampen, og som ligeså godt kunne have været kandidat til kampens spiller.”

Solid indsats over hele linjen
FodboldHoldet Herning-spiller, Jonas Bech, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes generelt, vi spiller en rigtig fornuftig fodboldkamp, hvor vi hele kampen igennem står en solid defensiv. Samtidig har vi også periodevis rigtig god fodbold, hvor vi får spillet mange sammenhængende afleveringer, og bliver farlige på sidste tredjedel i forbindelse med det.”

“Vi får især fundet nøglen til at finde plads på siderne af deres forsvar, hvilket også var anledning til mange angreb. En solid indsats over hele linjen, og fedt med så mange nye kompetente holdkammerater også.”

Torsdag den 13. april skal FodboldHoldet Herning møde Snejbjerg SG&I. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Holtbjerg Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 0-4 til FodboldHoldet Herning
Række: Herrer Serie 5

Mål
7'0-1Jakob Andersen
15'0-2Jonas Nonbo
17'0-3Lasse Smedegaard
81'0-4Jakob Andersen

Kilde: Cheftræner Frederik Kaastrup Mikkelsen, FodboldHoldet Herning (1) - Herrer Serie 5