Fuglsangsø Stafetten 2023 skydes snart i gang

Foto: Herning Atletik & Motionsklub. Fuglsangsø Stafetten 2023
dato

Onsdag den 14. juni er HGF AM traditionen tro vært for et brag af et løbe/gang event med ruter i sommerlandskabet omkring Fuglsangsø. Starten går fra Fuglsangsø Torv kl. 18.00 hvor Hernings borgmester Dorte West åbner løbet.

Af: HGF AM - Herning Atletik & Motionsklub

I år har vi ikke mindre end 1265 deltagere fordelt på 128 løbe/stafet hold og 125 ganghold.

En pæn fremgang i deltagerantallet som antyder at ”corona-spøgelset” endelig helt har sluppet sit tag.

De fleste hold består af firmahold fra Herning og omegn.  Vi glæder os til at byde velkommen til mange nye deltagere - såvel som til de mange garvede deltagere ,som trofast møder op år efter år, og er med til at gøre stafetten til en ren fest.

Både konkurrenceånden og humøret plejer at være helt i top. Vores speaker Jan Guldhammer alias”det talende vandfald” er med til at peppe stemningen og spændingen yderligere op – og han formår at bringe et smil på læben hos selv den mest pressede løber.

Efter motions-indsatsen er der mulighed for velfortjent afslapning, snak og hygge i de opstillede firmatelte, hvor den medbragte - eller forhåndsbestilte mad/drikke kan nydes. Sidste år introducerede vi et samarbejde med Dirty Ranch omkring madlevering, og de lækre mad-bokse var et hit, som vi selvfølgelig kører videre med i år.

Vejret lover (og vi krydser fingre) solskin og blå himmel – En bedre ramme kan vi ikke ønske os om Fuglsangsø Stafetten 2023.  Tilskuer er velkomne til at kigge forbi , mærke stemningen og heppe deltagerne på vej.

De bedste solskinshilser

HGF AM – www.herninglober.dk

Kilde: HGF AM - Herning Atletik & Motionsklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.