Fremad-trænerne har sørget for en god start

Herning Fremads trænerteam for Serie 3 og 5 (Foto: Herning Fremad)
Profilbillede
dato

Herning Fremads to seriehold, i henholdvis Serie 3 og 5, har haft en fortrinlig opstart indtil videre. Opstarten har blandt andet budt på en storsejr over lokalrivalen, Tjørring IF, og samtidigt står Fremad klar med åbne arme over for nye spillere.

"Vi er kommet godt i gang i Fremads C-trup. Vi har haft god opbakning fra spillerne selvom vejret ikke har været det bedste. Når vi træner forsøger vi at lave træningen så tilpas god teknisk udfordrende, så alle kan være med. Vi arbejder med bolden 99 % af tiden. Trænerteamet består i denne sæson af Jacob, Sebastian, Heinrich og jeg selv."

Jesper 'Pinkii' fortsætter:

"Jeg synes, at vi supplerer hinanden rigtig godt, og specielt vores kommunikation er i særklasse. Vi gør rigtig meget for at hjælpe hinanden og planlægger, syntes vi selv, nogle gode træningspas, hvor der er mange kendte øvelser krydret med et par nye. Vores største styrke er nok at vi alle vil spillerne det bedste. Derfor gør vi også alt for at alle føler sig godt tilpas i Herning Fremad."

Serie 3 har spillet deres første to træningskamp, hvor det blev til en sejr over Tjørring IFs Serie 3 hold på 8-0. Det havde Jesper 'Pinkii' følgende reaktion på.

"Du vil aldrig hører en Fremad-mand sige at det ikke var fedt at slå Tjørring, men vi ved også at det var første kamp for begge hold, og der er en lang opstart foran os - 'storebror'!"

Serie 3 vandt deres anden træningskamp med 3-1 over Hammerum. Serie 5 tabte deres træningskamp med 1-2 til Bording IF i snevejret. 

Afslutningsvist vil Jesper 'Pinkii' informere, at der altid er plads til nye spillere i Herning Fremad.

"Til slut vil vi, i C-trup trænergruppen, gerne opfordre til at nye spillere, som har lyst til lidt hygge bold, om at møde op til træning i Herning Fremad. Der er træning tirsdag og torsdag kl 19:00. Vi går på banen for at vinde, men har det super godt socialt både før, under og efter kampen. Her får man venner for livet!"

Kilde: Jesper 'Pinkii' Christensen // Herning Fremad