Fremad blæser Brande ud af banen

Foto: J. Pinkii
Profilbillede

Lørdag kl. 13:30 var der fodbold i luften på Herning Fremads Anlæg, da Herning Fremad sendte Brande IF hjem med et bundsolidt 5-1-nederlag.

Herning Fremad-træner, Jesper 'Pinkii', kalder det for en fantastisk afslutning på puljen, inden Fremad nu skal ud i en playoff-kamp om oprykning.

“En fantastisk afslutning på en super sæson! Og så ender det endda med at vi skal ud og spille playoff-kamp mod Ry Fodbold, da vi ender på en flot 2. plads! Det var egentlig min sidste kamp som Fremad-træner i denne omgang, men jeg napper lige en kamp mere!”

Allerede efter ni minutters spil var Fremad foran, og derfra så holdet sig ikke tilbage.

“Vi dominerer det meste af 1. halvleg, og er fortjent foran 3-0. Brande har faktisk et par farlige chancer, som Martin Høj flot redder, men det er os der styrer spillet! Anden halvleg starter med et 4-0 mål hvorefter Kristian OP modtager et meget meget tyndt gult kort fordi en Brande spiller, der i en helt fair duel ryger ud over kunstgræsset og glider på asfalten. Uheldigt, men ikke bevidst.”

Pludseligt var Herning Fremad en mand i undertal, men de formåede at holde stand. 'Pinkii' anerkender dog, at Brande var bedst i 2. halvleg:

“En mand i undertal, kombineret med et Brande-hold der ændrer formation, og pludselig spiller frisk til, så bringer de en anelse spænding ind i opgøret. De scorer, og vi er lidt 'shaky'. Men vi overlever de 10 minutter, og kommer lidt tilbage i kampen igen. Men jeg syntes det er Brande, der efterlader det bedste aftryk på anden halvleg!”

Hvad er det så I lykkedes så godt med i dag?

“Vi er simpelthen max klar fra start, og blæser Brande ud af banen! Det er helt vildt flot at se på, og i 55 minutter spiller vi rigtig flot. I anden halvleg bliver det lidt hektisk, og måske bliver vi lidt trætte. Men det var virkelig en flot kamp!”

'Pinkii' kunne se fire forskellige målscorere komme på tavlen, og en Martin Høj i målet der imponerede når han skulle. Flere af disse spillere bliver også rost af 'Pinkii' efter kampen:

“Søren Jørgensen scorer to, og spiller en rigtig flot kamp. Han blev også valgt ind som kampens spiller. Martin Høj har ikke så meget at lave i målet, men han redder trods alt fire gode Brande-chancer. Jimmi og Sebastian scorer deres første mål i sæsonen. Perfekt dag!”

Lørdag den 5. november skal Herning Fremad spille playoff-kampen mod Ry Fodbold. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 12.15 på Ry Fodbold Kunstgræsbane.

Kampens resultat: 5-1 til Herning Fremad
Række: Herrer Serie 3

Mål
9'1-0Jimmi Bach Agergaard
26'2-0Sebastian Sig Pedersen
33'3-0Søren Jørgensen
49'4-0Søren Jørgensen
51'4-1Kristian Koch Jensen
80'5-1Bawi Bik Mang Zin

Kilde: Træner Jesper 'Pinkii', Herning Fremad - Herrer Serie 3
False {
}