Forrygende aften i hudplejens tegn hos Huset Tolstrup

Foto: Privat. Lene Tolstrup fra Huset Tolstrup inviterede tirsdag 30 kvinder til en aften med fokus på hudpleje.
Profilbillede

Tirsdag aften kunne 30 skønne kvinder igen samles til en aften i hudplejens og samværets tegn. Kosmetolog Lene Tolstrup og indehaver af hudplejeklinikken Huset Tolstrup, havde inviteret til en aften, hvor der skulle nørdes i hudpleje, og hvor der også var plads til hygge, snak og lækkert mad.

Arrangementet fandt stad hos Huset No7, hvor der virkelig er hyggeligt at være. De 30 kvinder hyggede sig da også gevaldigt i de tidligere klasselokaler, som er blevet beklædt med de fineste tapeter og indrettet med pæne møbler.

Anne-Sofie Seiberg, som er indehaver af hudplejeargenturet for Kalahari i Danmark, indledte med et veloplagt foredrag om hudpleje. Hvad vi skal gøre for at komme sommeren og solen bedst i møde.

Det viste sig at være C-vitamin, som kan gøre god gavn. Så der blev talt meget om de skønne C-vitamin behandlinger, som Huset Tolstrup tilbyder.


Foto: Privat // Indehaver af hudplejeargenturet for Kalahari i Danmark, Anne-Sofie Seiberg, indledte aftenen med et foredrag om hudpleje.

Og efter sommeren kan huden genoprettes med Microneedling, som også er en populær behandling. Netop disse to behandlinger var der da også 25% i rabat på, som kvinderne kunne finde på en rabatkupon, som befandt sig i den lækre goodiebag, som alle fik med hjem efterfølgende.

Goodiebagen er blevet til i samarbejde med en flok dygtige kvinder, som enten bor i Herning eller er fra Herning.

Frisør Trine Horsted, Vinettig V. Gitte Hornshøj, Cozy Elements V. Birgitte Bondrup, Local Living V Inge Gustaffson og keramiker Sanne Staal, havde alle bidraget til aftenen – enten med noget lækkert til goodiebagen, eller med en skøn gevinst til konkurrencen, som også fandt sted i løbet af aftenen.

Kalahari deltog naturligvis også i lækkerierne med både gaver og gevinster.


Foto: Privat // Huset No7 sørgede for lækre snacks og salater til arrangementet. 

Kalahari kunne denne aften byde på to Danmarkspremiere og nyheder. Først en celluite creme, som kan få bugt med den bulede hud mange kvinder bøvler med på lår og mave. Cremen kan allerede nu forbestilles hos Huset Tolstrup, og kommer til at koste 549,-

Og dernæst en selvbruner, som er silkeblød og let i konsistensen, og som gradvist giver farve til kroppen. Indeholder også en bodylotion, så huden også bliver fugtmættet. Farve uden sol er fantastisk. Selvbruneren kan også forudbestilles, og koster 350,-

Aftenen bød også på lækre snacks og salater og naturligvis vand og vin – alt sammen leveret af Huset No7, som laver lækre vegetarretter til alle smagsløg.

Alt i alt en skøn aften, som tydeligvis var ekstra tiltrængt efter en lang og sej kamp mod Corona.

Kilde: Lene Tolstrup // Huset Tolstrup
False {
}