FodboldHoldet Herning fortsætter deres ubesejrede stime: "Dejligt med tre point"

Profilbillede
dato

FodboldHoldet Herning fortsatte deres ubesejrede stime med en imponerende 3-1 sejr over Herning IK på Holtbjerg Idrætsanlæg.

Jakob Andersen åbnede scoringen for hjemmeholdet i det 15. minut, efterfulgt af Daniel Sidibé, der fordoblede føringen blot et minut senere. Udeholdet formåede at reducere til 2-1 i det 31. minut, men Marcus Solheim sikrede sejren for FodboldHoldet Herning med sit mål i det 49. minut.

Cheftræner for hjemmeholdet, Nikolaj Grønbæch, var tilfreds med holdets præstation og sagde:

"Dejligt med tre point, god kontrol og stadig ubesejret. Det er en god følelse."

Han fremhævede også spillerne Oliver og Lasse for deres gode præstationer, og gav en særlig ros til Talal for hans solide spil. Grønbæch var også tilfreds med holdets bagspil trods de svære forhold på banen og understregede vigtigheden af at forblive tro mod holdets spillestil.

Dog erkendte Grønbæch også områder, der skal forbedres inden næste kamp:

"Vores fase 1 presspil skal have et nyk op. Herudover skal vores afleveringer indstilles til næste kamp."

Næste kamp for FodboldHoldet Herning er fredag 3. maj, hvor de skal møde Brande IF på Brande Stadion. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 3-1 til FodboldHoldet Herning
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 67

Kilde: Cheftræner Nikolaj Grønbæch, FodboldHoldet Herning (1) - HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 67