Feyyaz Oztufan bragte Herning KFUM på oprykningskurs

Herning KFUM Serie 3 Herrer (Foto: A. Muratovic)
Profilbillede
dato

Herning KFUM var lørdag draget til Kibæk Krydsfelt for at jagte førstepladsen i opgøret mod Kibæk IF. Efter en hård fight, hvor hele holdet stod stærkt sammen, kunne Herning KFUM rejse hjem med en 0-1-sejr og de tre point.

Sejren bringer KFUM op på puljens førsteplads, og det var utroligt vigtigt, for der er flere hold med i topstriden. Efter kampen fangede vi KFUM-træner, Admir Muratovic, til en reaktion på kampens forløb.

“Sikke en holdpræstation på hele banen, mod et rigtigt stærkt Kibæk.hold. Det var en mega vigtig kamp for begge hold, for Kibæk kunne også have overtaget 1. pladsen i puljen fra Ikast FC. Men med to kampe tilbage kan vi selv afgøre det.”

Hvad var det der fungerede så godt for jer i dag?

“Vores gameplan blev overholdt fra start til slut af samtlige spillere. Vi var forberedte på Kibæks jagt efter tre point fra første dommerfløjt. Vi stod kompakt og forsvarede os rigtigt godt, på den sidste tredjedel af banen, og samtidig ventede vi på vores chance, enten en omstilling eller dødbold - og vores første hjørnespark blev omsat til sejrsmålet.”

Admir var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr. De viste en fantastisk vilje, mener han:

“Hele holdet skal fremhæves for deres vilje, fight og kommunikation på banen. Det lykkedes til punkt og prikke.”

På lørdag den 22. oktober skal Herning KFUM møde FodboldHoldet Herning. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på KFUM Idrætscenter.

Kampens resultat: 0-1 til Herning KFUM
Række: Herrer Serie 3

Mål
47'0-1Feyyaz Oztufan
Kilde: Træner Admir Muratovic, Herning KFUM - Herrer Serie 3