Feriemesse for alle – Trænger du også til ferie?

Profilbillede
dato

Den 25.-27. februar står den på Ferie for Alle, når den store feriemesse åbner op i Messecenter Herning. Her er der plads til både B2B, udelivsentusiasten, dig, der elsker udlandet og dig, der blot er nysgerrige på ferie.

Vinter, glatte veje, sne og slud – det er december. Måske går du bare og drømmer om sol og sommer eller en eller anden fjerne feriedestination, hvor du kan få nye oplevelser?

Drømmer du om at finde lige den ferie, som du altid har ønsket dig, så er der rig mulighed for at blive inspireret i MCH. Her er nemlig samlet et væld af udstillere, der byder på lidt af hvert.

Det hele løber af stablen den sidste weekend i februar, hvor du både kan finde masser af spændende stande, men også en god portion attraktive tilbud.

Udeliv, Danmark eller udland

Hvad enten du drømmer om vild luksus eller det simple udeliv, så er der noget for enhver. ’Ferie for Alle’ er netop ferie for alle og alle budgetter og alle tænkelige destinationer.

Om du drømmer om campinglivet, en tur i telt, lækre hotelophold eller måske noget helt fjerde, så er dette stedet at besøge. 

Denne messe kan i hvert fald hurtigt give dig lyst til ferie, hvis du ikke allerede har det.

Se mere om arrangementet og køb din billet her.

Kilde: Redaktionen