Fem gode bademuligheder i Herning for hele familien

Profilbillede
Sandra Pedersen

I Herning Kommune er der masser af gode muligheder for at tage børnene med en tur i vandet. Besøg et af de otte forskellige bassiner rundt omkring i kommunen, heraf fire svømmehaller og fire friluftsbade. 

I nogle af svømmehallerne har du også mulighed for at gå i solarium, motionsrum eller få massage.

Her er en udvalgt liste med fem fantastiske svømmemuligheder:

Herning Svømmehal

Her danner børne- og familiebassiner, motions- og konkurrencebassiner, varmtvandsbassiner og saunaer sammen med motionslokalet rammen for leg og svømning for alle aldre.

DGI-Huset

Vandkulturhuset i DGI-Huset har de ideelle rammer for børn, hyggebadere, motionssvømmere og andre, som holder af vand.Her kan du nyde en hel dag med dampbad, saunagus, spabad, saunaterapi, massage og store bassiner til masser af vandplask.

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Vildbjerg Svømmehal ligger tæt på både Herning og Holstebro og har 25 m bassin, varmtvandsbassin samt rutchebane, sauna og spa. Der er bassiner med niveauer til alle, så hele familien kan underholde sig i vandet.

Holtbjergskolens terapibassin

Snejbjerg Svømmehal tilbyder sjov for både svømmere og vandhunde fra hele Herning. Vi tilbyder offentlig åbning 4 dage i ugen.

Snejbjerg Svømmehal

Den billigste svømmetur i Herning Kommune får du i Snejbjerg Svømmehal, der ligger ca. 5 km fra Herning Torv. Svømmehallen lægger op til motionssvømmeturen for motionisten eller en sjov tur i svømmehallen for familien på udvalgte dage i ugen.

Kilde: Reaktion
Flere artikler