Fantastiske Herning KFUM vinder med tenniscifre

Herning KFUM Serie 3 Herrer (Foto: A. Muratovic)
Profilbillede

Herning KFUMs Serie 3-herrer lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Brande IF, da mandskabet besøgte Brande Stadion.

Her lykkes det for træner Admir Muratovic og co. at hente sejren med hjem til Herning KFUM. Muratovic knytter følgende ord til 1-6-resultatet:

“Vi viser en vindermentalitet, stærk vilje og stor fodboldlyst. En velfortjent sejr efter en meget stærk holdindsats med tre debutanter på holdet. Alle seks mål scorede vi i det åbne spil.”

Efter kampen nævner den stolte træner tre spillere, som han lader roserne falde over:

“Nimalaraj Ithayaras - stærkt løbearbejde af anføreren, sætter vores pres i gang, fantastisk dybdeløb og er med i flere af vores mål. Feyyaz Oztufan - vores nye midterforsvar, der med sit høje engagement, vilje og power højner vores defensiv. Yacqup Husseins flotte helflugter mål fra 25 meter og kanon indsats på højre kant.”

Admir uddyber:

“Vi fortsætter det gode spil som et hold. Forsvaret står godt, og giver ikke mange chancer væk. Vi spiller os hurtigt igennem Brandes pres på midtbanen, og kommer nemt til at skabe rigtig mange chancer, især i anden halvleg.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Herning KFUM hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Hammerum IF lørdag den 1. oktober. Der er kampstart på KFUM Idrætscenter klokken 16:00.

Kampens resultat: 1-6 til Herning KFUM
Række: Herrer Serie 3

Mål
12'1-0Mads Jørgensen
25'1-1Frederik Okstrøm
31'1-2Yacqup Hussein
54'1-3Jacob Vandborg
78'1-4Rasmus Bording
82'1-5Frederik Okstrøm
88'1-6Frederik Okstrøm
Kilde: Træner Admir Muratovic, Herning KFUM - Herrer Serie 3
False {
}