Få gratis lørdagsbilletter til VM i ridesport i Herning

Foto: Herning Kommune .
Profilbillede

Kunne du tænke dig at opleve VM i ridesport samt en masse andre spændende aktiviteter ved VM-pladsen? Så læs endelig videre.

Herning Kommune er vært for VM i ridesport - Herning2022, som finder sted 6.-14. august. I den anledning har kommunen 1.500 fribilletter, som uddeles til kommunens borgere. Billetterne er til lørdag den 13. august.

De 1.500 billetter uddeles efter først til mølle-princippet. Herunder kan du blive klogere på de to forskellige billettyper, og du kan læse, hvordan du får fat i fribilletterne.

Info om billettyper

Herning Kommune uddeler to forskellige typer fribilletter til VM den 13. august 2022:

  • EquiPark-billetter (1000 stk) - Normalpris 225 kr. pr. stk.

Billetterne giver adgang til VM-pladsen fra klokken 8.00 lørdag den 13. august. Her kan man opleve ridesport, sideevents, udstillinger, stort børneområde med aktiviteter og meget mere.

Lørdag byder på et alsidigt og spændende program med VM i Paradressur, springninger i forskellige klasser på Stutteri Ask Arena, over 100 stadeholdere med alt til hesten, masser af underholdning på pladsen, Kids Area og mange muligheder for at spise i et madområderne.

Det er familievenligt, og vil helt sikkert byde på overraskelser, hvis man ikke i forvejen er hestekyndig.

Aktiviteterne i Kids Area begynder klokken 10.00, og har et flot program, som du finder her.

Se hele beskrivelsen af EquiPark-billetterne her. 

  • EquiPark + Show Night-billetter (500 stk) - Normalpris 400-675 kr. pr. stk.

Billetterne giver adgang til VM-pladsen fra klokken 16.00 lørdag den 13. august, og desuden adgang til Show Night klokken 20.00.

Ligesom med EquiPark-billetterne kan man med disse billetter opleve ridesport, sideevents, udstillinger, børneområde og meget mere. Desuden får man også adgang til aftenens Show Night, hvor man kan opleve nogle af verdens bedste optrædener med heste og dygtige artister.

Hvordan får du fat i billetterne?

Billetter udleveres på Biblioteket i Herning. De kan afhentes fra klokken 10.00 den 4. august 2022.

Hver person kan afhente 4 stk. billetter.

De 1.500 fribilletter uddeles efter først til mølle-princippet, og billetterne må ikke videresælges.

Fortsæt eller begynd festen i Herning midtby

Under hele VM byder midtbyen i Herning på Street Food festival og en masse hestesjov med både aktiviteter, livemusik, underholdning og meget mere.

Det er derfor oplagt at begynde eller fortsætte oplevelserne i byen i forbindelse med VM i ridesport.

Find hele programmet for festlighederne i byen her.

Der er desuden gratis shuttlebusser mellem by og VM-pladsen. Busserne kører fra Herning Station spor 7. Du kan finde hele køreplanen her.

Kilde: Herning Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.