"Et klassisk Vagner Love-mål"

Nu kan Vagner Love også kalde sig målscorer for FC Midtjylland (Foto: Daniel Stentz)
Profilbillede
dato

Af: Jens Risom // FC Midtjylland

Vi fangede en glad Vagner Love efter sin første scoring for FC Midtjylland. Den erfarne måltyv sætter ord på sin første måned i klubben og perspektiverne for foråret.

Han har gjort det næsten 300 gange i karrieren for klubber som CSKA Moskva, AS Monaco, Flamengo og Besiktas.

Nu kan Vagner Love også kalde sig målscorer for FC Midtjylland. Den brasilianske angriber scorede til 2-2 i overtiden mod OB, og det gav smil på læben efter opgøret i Odense.

– Jeg er virkelig glad for at score mit første mål for FC Midtjylland. At det er et pointgivende mål i overtiden, er en god bonus, og jeg glad for at hjælpe holdet til et point. Man ved aldrig om et enkelt point kan blive den afgørende forskel i en lang sæson, så det var vigtigt, at vi fik udlignet, siger Vagner Love efter slutfløjtet på Nature Energy Park.

Brasilianeren viste sin rutinerede målnæse og var det rigtige sted i feltet, da bolden dumpede ned for fødderne af ham, hvor han sendte den i netmaskerne med et fladt spark.

– Man kan godt kalde det et klassisk Vagner Love-mål. Som angriber er det vigtigt altid at være klar i boksen, når chancen opstår. Det har jeg stor erfaring med, og det var rart at vise det i den her kamp, lyder det fra Vagner Love.

Den 37-årige brasilianer blev med scoringen den næstældste målscorer i 3F Superliga-historien. Han ærgrer sig over, at målet ikke blev vekslet til en sejr.

– Vi vil vinde alle kampe, så selvfølgelig er vi skuffede over at spille uafgjort, selvom det også er en god følelse at udligne til sidst. Så det er en lidt blandet følelse at stå med. Nu er det vigtigt, at vi får en god uge på træningsbanen, så vi er klar til næste kamp.

God første måned i Midtjylland

Selvom han har prøvet mere end de fleste i sin karriere, er det en begejstret og motiveret Vagner Love, der nu har været i FCM i lidt over en måned.

– Det har været en god første måned, og jeg føler mig godt tilpas i Midtjylland. Både holdkammeraterne, trænerne og staben har taget godt imod mig, og jeg har fået et rigtigt godt indtryk af klubben og landet, fortæller den erfarne målsluger.

– Der er ingen tvivl om, at jeg er kommet hertil for at vinde trofæer, og det er stadig målet. Men det bliver ikke nemt, og vi skal arbejde hårdt hver eneste dag, understreger Vagner Love.

– Jeg ser frem til resten af foråret, som bliver rigtigt spændende for os. Jeg vil gøre alt for at bidrage til holdets succes, så vi kan opnå gode resultater både i ligaen og pokalturneringen, afslutter han.

Næste opgave for Vagner Love og FC Midtjylland er på fredag, når det første midtjyske derby på MCH Arena i mere end fem år løber af stablen. Viborg gæster Herning fredag aften kl. 18.00.

Kilde: Jens Risom // FC Midtjylland
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.