Endelig: Nu åbner Hernings kulturliv

Profilbillede
dato

D. 21. maj var den store dag, hvor de fleste kultursteder igen kunne slå dørene op for gæster - og kultur i Herning. Denne dag har ejerne af de forskellige steder set frem til med længsel, siden kulturen blev lukket brat ned i 2020.

“Vi er så glade for, at så mange har benyttet sig af vores take away-service og lånt bøger på bibliotekerne og deltaget i vores online arrangementer, de seneste måneder. Vi er også rigtig glade for nu at kunne åbne endnu mere op, og for endeligt at kunne byde alle velkommen indenfor på bibliotekerne igen. Vi glæder os til at se Jer,” fortæller Pernille Shaltz fra Herning bibliotekerne.

Genåbningen af kulturen i Herning er alt lige fra biblioteker til kulturskoler, museer og musiksteder. 

Også besøgende af de mange kulturtilbud, som Herning har at tilbyde, glæder sig til igen at blive underholdt og stimuleret kulturelt.

“Slip mig løs – Tank mig op! Langt om længe må vi blive tanket op med åndelig føde. Jeg har det som en cirkushest. Jeg kan dufte savsmulden. Jeg husker præcis følelsen af magien. Glæden ved samværet om en kanon koncert – et skævt teaterstykke, der tvinger mig til at tage stilling. De der ikke har oplevet vores lokale teater, har en stor oplevelse tilgode! Tror vi alle vil have godt af en vaccine cocktail fyldt med kultur kultur kultur”, fortæller foredragsholder Gitte Hornshøj.

Kilde: Redaktion