Din nye digitale, lokalavis indtager Herning

Herning // Redaktionen
Profilbillede

Flere byer vinker farvel til de daglige nyheder fra nærområdet, når deres lokalavis rykker teltpælene op. Og mange lokalsamfund mangler derfor også et talerør. Det vil vi nu gøre op med. 

Du har måske fået nys om en spændende kunstudstilling senere på ugen? Fodboldholdet, du træner, spiller måske en afgørende kamp i weekenden? Eller kan det tænkes, at du ejer en hyggelig butik, hvor alle i byen har fortjent at se de lækre varer, du forhandler? 

Men hvor kan du fortælle dine medborgere den historie, du brænder inde med? 

De fleste er bekendte med, at de traditionelle papiraviser er en uddøende race, og desværre er lokalaviserne ingen undtagelse. 

For det første går mange mennesker glip af de små historier, der er mindst lige så vigtige som de store. For det andet har det betydelige konsekvenser for byens erhvervsliv. 

Den udvikling sætter vi i bakgear nu.

VORES Herning er sat i verden for at sikre, at alle i Herning får deres taletid og mulighed for at blive set. Om du er privatperson eller erhvervsdrivende, så mener vi, at du fortjener spalteplads hos os. 

Vi er online og tilgængelige 24 timer i døgnet. Vi bringer historier fra idrætsforeningerne, erhvervslivet og om de lokale ildsjæle, som gør byen nærværende og levende. 

Vil du have din historie her på siden? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre om dine muligheder på mail: redaktion@vores-mediehus.dk

Kilde: Redaktionen