Dansk danse- og fitness ferie på Rhodos

Profilbillede

Det er Sund Glad Krop, der nu frister med aktiv ferie i det græske. Du kan her komme på danse- og fitnessferie på den smukke ø, Rhodos.

Maj 2022 kan hurtigt blive langt sjovere, sundere og mere begivenhedsrig, hvis du hører til dem, der vover sig ud på spændende eventyr i form af fitness ferie.
Hos Sund Glad Krop i Herning er motionen nemlig gjort lidt mere fristende, lidt mere indbydende og lidt mere mindeværdig. Her er der nemlig åben for tilmelding til danse- og fitnessferie på den græske ø Rhodos.

Hele syv dage og nætter i samvær med andre fitness interesserede var måske noget for dig - tilmed i de smukkeste omgivelser?

Aktiv ferie i smukke omgivelser

Afrejsen går fra Billund d. 1. maj 2022. Hjemdato er 8. maj. Dagene der indimellem er et rent Slaraffenland for dig, der er vild med sydens sol og sommer og ikke mindst aktiv ferie.

I indbydende omgivelser og med kig til havet kan du her dele dobbeltværelse med balkon eller terrasse med endnu én, der deler din interesse – nemlig danse og fitness ferie.
Aktiviteterne byder på dance, crossdance, CD power, stram op samt bodytoning. Og bare rolig – der vil være masser af tid til at slappe af, lade op og ikke mindst ligge ved poolen. 

Dine erfarne og engagerede instruktører på turen er Anita Pausgaard og Carina Stamp Poulsen. 

Se mere her og book din billet på: https://sundgladkrop.dk/ 

Kilde: Sund Glad Krop