Cykelcenter Herning afholder Elcykel Demodag: Bliv klogere på elcyklen og fordele ved den

Jens Palmus og resten af Cykelcenter Herning ser i hvert fald frem til nogle gode dage (Foto: Privat)
Profilbillede

Cykelcenter Herning vil fredag den 31. marts og lørdag den 1. april skyde forårssæsonen i gang med deres arrangement: Elcykel Demodag. Dette arrangement vil give folk et dybere indblik i, hvad elcykler er og hvilke fordele der er forbundet med elcykler. Derudover vil gæsterne have mulighed for at prøve cykler og modeller, der ikke altid er i butikken.

Blandt gæsterne vil der være det tyske mærke Kalkhoff og hollandske Gazelle, som vil give en demonstration af deres elcykler. Dette er en unik mulighed for alle cykelentusiaster og nysgerrige sjæle til at få et indblik i de forskellige modeller og mærker på markedet.

“Vi holder Elcykel Demodag, hvor du som kunde kan få et dybere indblik i hvad en elcykel er, og hvilke fordele det kan give dig i din hverdag. Vi får besøg af det tyske kvalitets mærke Kalkhoff, og har også democykler fra hollandske Gazelle,” fortæller Jens Palmus.

Indehaveren af Cykelcenter Herning, Jens Palmus, ønsker også at give gæsterne et indblik i cykelforretningens kvalitet og service. Der vil være mulighed for at tale med personalet og få svar på eventuelle spørgsmål. Derudover vil der være mulighed for at prøve andre cykler og tilbehør i butikken.

“Sæsonen skal skydes i gang. Vi vil være her både fredag og lørdag, hvor vi er klar til at besvare spørgsmål og gøre jer bedre rustet til at tage det rigtige valg. Derudover vil vi vise vi er et sted der sætter kvalitet og service over bare at købe tilfældigt. Samt for at folk kan få en mulighed for at prøve nogle modeller der ikke altid er i butikken,” forklarer Jens.

Alt i alt er dette arrangement en fantastisk mulighed for at lære mere om elcykler og opleve forskellige modeller og mærker. Samtidig får man et indblik i Cykelcenter Hernings kvalitet og service. Så hvis du er interesseret i cykling eller bare vil lære mere om elcykler, så er Elcykel Demodag på Cykelcenter Herning den 31. marts og 1. april et arrangement, du ikke vil gå glip af.

Jens Palmus og resten af Cykelcenter Herning ser i hvert fald frem til nogle gode dage:

“Vi håber på nogle gode dag hvor folk går klogere herfra - og husker os som værende en vidende og troværdig cykelhandler.”

Det er vigtigt at nævne, at alle er velkomne til arrangementet. Det er ikke kun for cykelentusiaster, men også for folk, der er nysgerrige på elcykler og ønsker at lære mere om dem.

Alle informationer om Elcykel Demodag finder du her:

Dato: 31-03-2023 & 01-04-2023
Tid: Normale åbningstider
Sted: Jyllandsgade 2

Du finder meget mere om Cykelcenter Herning på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Cykelcenter Herning