'Brag i hallen' blev en fest for Herning f. H.

Profilbillede
dato

Skjern Håndbold havde taget turen til Sportscenter Herning, hvor Herning f. H. gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 15-9.
Derfor var det også en tilfreds Ulrik Villadsen, træner for Herning f. H., vi fangede til en reaktion på kampen.

“I en festlig kulisse blev der afholdt 'Brag i hallen' med lys, musik og speak. Holdet var klar fra start og leverede en overbevisende sejr på 15-9.
Det var en fornem holdindsats som sikrede 2 fortjente point. Alle bød ind over hele linjen og det var stærkt medvirkende til sejren i en flot spillet kamp. Allerede fra start rykker vi fra Skjern og fører med 8-2 ved halvleg.
I anden halvleg udbyggede vi føringen og kom foran 11-3, så kampen reelt knækkede.
Dette gav os mulighed for at prøve lidt forskellige opstillinger af, men det blev fortsat til en sikker 15-9 sejr.
Nu er der lagt op til en spændende sidste kamp den 6. April, hvor vi med point kan kvalificere os til kredsmesterskabet.”

Ulrik havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats.

“Vores forsvarsspil fungerede rigtig godt og vi formåede kun at lukke 2 mål ind i første halvleg og 9 mål i alt, hvilket er virkelig flot, taget i betragtning af at de scorede 31 mål i deres seneste kamp.
Det var en kamp, hvor rigtig mange ting lykkedes og hvor vi fik scoret 15 mål fordelt på mange forskellige spillere. Det var dejligt at se angrebsåbningerne lykkedes, og at vi fik spillet til at flyde så alle mand blev farlige.”

Herning f. H.s præstation udmundede sig i to point, og træner Villadsen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

“Nicolaj Larsen spillede en kanon første halvleg i målet, hvor han kun lukkede 2 mål ind, som var medvirkende til at vi rykkede fra Skjern allerede i starten af kampen.
Viktor Lund blev kåret som kampens spiller grundet 4 rigtig gode scoringer og super godt forsvarsspil.
Alle spillede en virkelig god kamp og det var dejligt at vi fik fordelt målscoren på så mange forskellige.