Blue Fox blev dukket af White Hawks

Mathias Bau i aktion (Foto: Herning Blue Fox)
Profilbillede
dato

Tirsdag aften skulle Herning Blue Fox forsøge at sende Frederikshavn White Hawks hjem med et nederlag. Men White Hawks havde helt andre tanker, og til sidst lignede det at weekendens kamp havde sat sig i skøjterne på 'Blårævene'.

Der var et sandt topopgør i vente, da Blue Fox tog imod White Hawks. I sidste ende var det dog White Hawks der viste styrke, og de kunne dermed kalde sig sejrherrer. Cheftræner for Blue Fox, Pekka Tirkkonen, var heller ikke helt tilfreds.

"Det er ikke den bedste kamp vi spiller. Vi har godt overblik, og spiller godt i den første periode. Men vi giver dem nogle nemme mål, så de kommer foran først. Efter en hård weekend kommer vi godt fra start. men vi taber energien og det resultere i at vi taber kampen."

Selvom Blue Fox lader White Hawks komme tættere på toppen, så vælger cheftræner Pekka Tirkkonen at se fremad.

"Vi kigger fremad mod slutspillet, vi trænere hårdere og vi har en kamp igen på lørdag i mod Esbjerg. Vi skal blive bedre til at spille hele kampe, uden at miste gejsten. Vi skal lærer at stole på at det vi gør, er det bedste. Men vi er stadig nummer 2."

På lørdag, den 26. februar, er det Esbjerg Energy's tur til at besøge Kvik Hockey Arena. Kampen bliver fløjtet igang kl. 19.00.

Kampens resultat: Herning Blue Fox - Frederikshavn White Hawks 1-6

Goal scorer(s) for Herning Blue Fox
Miska Humaloja - 18:22, 2. periode

Kilde: Pekka Tirkkonen