Fermentering er en ældgammel metode til at konservere fødevarer, men det er også meget mere end det. På dette kursus vil du få en grundlæggende viden om fermentering og lære, hvordan det kan tilføje fantastiske smagsnuancer og sundhedsmæssige fordele til dine råvarer.
Lær håndværketEfter den teoretiske introduktion får du mulighed for at arbejde med råvarerne selv. Du vil lære at fremstille kraut, kimchi og andre fermenterede grøntsager ved hjælp af gode økologiske råvarer. Kurset giver dig mulighed for at få håndværket ind under huden, og du får dine egne fermenter med hjem.
Praktiske oplysningerFor at deltage i kurset skal du medbringe tre patentglas, der hver kan rumme cirka 0,8 liter, samt en god snittekniv. Hvis du ikke har egne glas, kan de købes på kurset. Materialeudgifter beløber sig til 150-180 kr., og dette afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart for at undgå gebyrer. Underviseren Per Kring ser frem til at dele sin viden og passion for fermentering med dig.
Praktisk information
Dato: Mandag 7. april 2025
Tid: Kl. 18:00
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Materialeudgifter: 150-180 kr.
Underviser: Per Kring
Hold: 45891
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her