Bliv chokoladeekspert med FOF Herning

dato

FOF Herning inviterer alle chokoladeentusiaster til en spændende rejse ind i chokoladens verden onsdag den 2. april 2025. Her vil deltagerne lære alt om kakaobønnen og mestre teknikkerne til at skabe den perfekte chokolade.

Er du fascineret af chokolade og ønsker at lære, hvordan man forvandler kakaobønner til lækre fyldte chokolader? Så er dette kursus noget for dig. Kurset byder på en grundig introduktion til kakaobønnen og dens forvandling til chokolade.

Chokoladetemperering og fyldte chokolader

Under kyndig vejledning af underviser Nicolai Brøndum vil deltagerne lære de essentielle teknikker til chokoladetemperering. Dette sikrer, at chokoladen får det perfekte knæk og en blank overflade.

Deltagerne vil også få mulighed for at lave deres egne fyldte chokolader, som både ser fantastiske ud og smager vidunderligt. De færdige chokolader kan smages på stedet, og mesterværkerne kan tages med hjem i medbragte opbevaringsbøtter.

Praktisk information

Kurset kræver, at deltagerne medbringer opbevaringsbøtter til de færdige chokolader. Bemærk, at råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.

Afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart for at sikre, at alle kan få den bedst mulige oplevelse.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Onsdag 2. april 2025
Tidspunkt: Kl. 16.30
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Underviser: Nicolai Brøndum
Hold: 45878



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut

Seneste på facebook