Autogaarden Herning: 8 år med høje standarder i bilreparation og service

Foto: Autogaarden Herning . Indehaver af Autogaarden Herning, Thomas Bruun.
Profilbillede
dato

Autogaarden Herning har i otte år serviceret og repareret biler i nærområdet. Her i artiklen ser vi nærmere på virksomhedens kerneydelser. 

Siden indehaver Thomas Bruun i 2015 startede sin virksomhed, er der sket meget. dag er værkstedet beliggende på Viborgvej 55-57, og her servicerer de alle bilmærker. For indehaver Thomas Bruun er det vigtigt, at alle kunder har mulighed for at få den bedst mulige service: 

“Vi går meget op, i at kunden er tilfreds, og det aftalte bliver overholdt. Vi udfører først opgaven, når kunden er informeret, og aftalen er på plads,” lyder det fra Thomas. 

Derfor gør Autogaarden Herning også, hvad de kan for at være foran udviklingen, så de kan inkorporere de nyeste arbejdsmetoder i deres dagligdag på værkstedet. 

”Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og derfor kan vi udføre service og reparationer af alle biler og bilmærker,” siger Thomas.


Kerneydelser

Virksomheder tilbyder en fast række af kerneydelser, der dækker de væsentligste behov for deres kunder. De servicerer alle slags biler, og det foregår altid på kundens præmisser, så deres tilfredshed er i centrum.

I forbindelse med en basisservice er det også muligt at vælge ekstra services til som for eksempel skift af bremseklodser eller reparation af A/C anlæg. 

Thomas Bruun understreger, at der garanti på alle ydelser hos Autogaarden Herning. 

”Vi giver altid tre års garanti på alle reservedele og montering heraf. Uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser," forklarer indehaveren. 

Autogaarden Herning har desuden introduceret et fastprissystem til service og bremser på minibiler som VW Up, Seat Mii og Skoda Citigo. Derudover tilbyder virksomheden montering af dæk på kundernes matrikel, hvis det bliver nødvendigt.

Du kan læse meget mere om Autogaarden Herning på deres hjemmeside og deres facebookside.

Værkstedet befinder sig på Viborgvej 55-57 7400 Herning.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen