To kampe på fire dage bød på én enkelt sejr for FodboldHoldet Herning

Jonas Bech Kristensen (tv) og Nikolaj Rasmussen (th) (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Inden for fire dage havde FodboldHoldet Herning's Serie 5-herrer to kampe at spille på hjemmebanen, Holtbjerg Idrætsanlæg. Disse to kampe bød på en sejr og et nederlag, og den ene af kampene var lige til glemmebogen.

Torsdag spillede drengene mod Snejbjerg SG&I, og her sejrede de med 4-2. Træner Frederik Kaastrup Mikkelsen var tilfreds med holdets indsats, da de trods de vanskelige spilleforhold formåede at arbejde sammen som et hold og hive sejren i land.

“Vi vidste, da vi gik ind til kampen, at vores bane ville give udfordringer, da det havde regnet meget i løbet af de sidste par dage. Men dette taget i betragtning, så synes jeg vi gør det rigtige på banen. Vi prøver at finde os tilrette på banen, og scorer tre mål i løbet af første halvleg.”

“Der var to spillere der stod meget ud på banen mod Snejbjerg. Jonas og Lasse. Begge to kæmpe motorer, som hele kampen igennem viste vejen på et svært underlag. Specielt Jonas Bech Kristensen, der også blev kampens spiller med 16 ud af 20 stemmer, gjorde et kæmpe stykke arbejde på midten,” lyder det fra Kaastrup.

FodboldHoldet Herning-spiller, Nichlas Borum, giver også sin reaktion på sejren:

Overall en solid indsats af holdet, hvor holdet står sammen og holder humøret trods man starter anden halvleg med at smide en sikke føring,” siger Borum.

Søndagens lokalopgør er lige til glemmebogen
Men desværre lykkedes det ikke FodboldHoldet Herning at fortsætte med sejrene, da de søndag skulle spille lokalopgør mod Herning KFUM. Holdet tabte kampen 0-2, og træneren var nødt til at erkende, at det var en mental off-day for holdet. Kun keeper Nikolaj Rasmussen kunne være tilfreds med sin indsats, mens resten af holdet havde en dag, hvor tingene ikke fungerede optimalt.

“Det var en mental off-day for alle spillere, undtagen vores målmand. Vi fandt aldrig spillet på banen, mens KFUM fik bedre fat i kampen fra start. Vi lukker et dumt mål ind slutningen af første halvleg, og går til halvleg bagud 0-1.  Efter pausen er det samme udtryk, og vi finder aldrig os selv. KFUM kommer på 0-2, som kampen også ender.”

Træneren understregede, at kampen mod KFUM er en, der skal glemmes, da der var så mange ting, der kunne forbedres. 

“Vi skal forbedre en masse til næste kamp, men jeg er sikker på at folk godt ved, at dette ikke var vores niveau. Det var ikke FHH der løb rundt inde på banen, så det skal vi finde frem igen,” siger Kaastrup og fortsætter:

“Nikolaj Rasmussen stod en fantastisk kamp, og var langt henne af vejen, den eneste fra FHH der spillede fodbold. Han tog flere friløbere, og havde nogle fantastiske redninger.”

FFH-keeper, Nikolaj Rasmussen, giver sin reaktion på kampen:

“Inden kampen snakkede vi omkring banens tilstand og at kampen ikke ville blive spillet som vi gerne ville, i stedet skullevi fighte kampen hjem. Det mislykkedes fuldstændig og KFUM ville det bare mere end os. I første halvleg bliver vi spillet ud af banen og KFUM kommer til flere kæmpe chancer. Vi er derfor heldige kun at være bagud med 1-0 til pausen.”

“I anden halvleg får vi noget mere fight i vores spil, vi bliver bedre på bolden og begynder også at komme til chancer. På trods af det, får KFUM scoret til 2-0 på et hjørnespark. Kampen 2-0 og skal for vores vedkommende bare glemmes.”

Torsdag den 20. april skal FodboldHoldet Herning møde Vorgod-Barde MOF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Vorgod-Barde Stadion.

Kampens resultat: 0-2 til Herning KFUM (1)
Række: Herrer Serie 5

Kilde: Træner Frederik Kaastrup Mikkelsen, FodboldHoldet Herning (1) - Herrer Serie 5