To efterlyste i sag om drabsforsøg er nu anholdt

Profilbillede
dato

De to mænd, som Midt- og Vestjyllands Politi har ledt efter, siden en 22-årig mand den 20. marts blev skudt i det centrale Herning, er nu anholdt. De vil klokken 13.00 i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning sigtet for drabsforsøg.

To mænd på henholdsvis 19 og 20 år har i tre uger holdt sig skjult, siden de onsdag aften den 20. marts 2024 deltog i det, politiet opfatter som et internt opgør i det kriminelle miljø i Herning. Her blev en 22-årig mand ramt af skud.

I alt fire mænd deltog i opgøret. En 20-årig mand blev anholdt den efterfølgende dag, og tidligt i morges, onsdag den 10. april 2024, kunne politiet så anholde de sidste to.

Mændene vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning. Grundlovsforhøret ventes afholdt for lukkede døre.

Den 22-årige mand, der blev ramt af skud, er fortsat indlagt på hospitalet. Også han er sigtet for drabsforsøg.

Midt- og Vestjyllands Politi har fjernet efterlysningen af de to nu anholdte og opfordrer medier og andre, der har hjulpet ved at dele efterlysningen, til at gøre det samme.

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi