Ny svær kamp mod Team Esbjerg venter

(Foto: Erik Laursen)
Profilbillede
dato

Af: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold

Vi har haft det svært mod Team Esbjerg i denne sæson, der har sejret begge de gange, som vi har mødt vestjyderne, først i Bambusa Kvindeligaen og senest i Santander Final4.

Onsdag aften klokken 20.30 skal vi så se, om tredje gang er lykkens gang, når vi for anden gang inden for få dage skal møde Team Esbjerg i Blue Water Dokken. Kan vi få to point med til Ikast, så er vi tæt på at have sikret tredjepladsen, men vi vil såmænd også komme ganske tæt på andenpladsen, som lige nu indtages af netop Team Esbjerg.

"Der venter som altid en stor opgave mod Team Esbjerg i Blue Water Dokken. Vi ved at vi skal top-performe for at vinde kampen, men vi tror også på at vi indeholder kvaliteter der kan gøre ondt på Team Esbjerg.

Emma Lindqvist og Ingvild Bakkerud er tvivlsomme til opgøret, men ellers er diverse spillere kommet godt retur fra forskellige landsholdsopgaver eller en god forlænget weekend i et tæt kampprogram", lyder det fra cheftræner Kasper Christensen, forud for onsdagens kamp, hvor de to klubber er gået sammen om, at samle ind til Ukraine.

Har du lyst til at støtte indsamlingen, der går ubeskåret til Røde Kors og Red Barnet, så kan du indbetale til MobilePay på 71718.

Kampen starter klokken 20.30, og skal du ikke til Esbjerg, så kan kampen ses på TV2 Sport eller følges på Tophåndbold.dk

Kilde: Jonas Hooge // Herning-Ikast Håndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.