Empanadas, de sydamerikanske pirogger, er en klassiker, der nu kan mestres i Herning. Kurset byder på en grundig introduktion til at lave en lækker og alsidig dej, som ikke kun kan bruges til empanadas, men også til tærter.
Fyld og dipsDeltagerne vil lære at lave tre forskellige fyld samt få inspiration til andre varianter, der kan anvendes til både hverdag og fest. Derudover vil der blive lavet tre forskellige dips: en pesto og to forskellige salsaer.
Teknikker og fælles spisningKurset vil demonstrere forskellige teknikker til at lukke empanadas og give tips til variationer. Aftenen afsluttes med en fælles spisning, hvor deltagerne kan nyde deres kreationer.
Praktisk informationDeltagerne bedes medbringe viskestykke, karklud, forklæde og en beholder til rester. Råvarerudgiften, som ligger mellem 90-130 kr. pr. person, afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Afbud skal meldes senest et døgn før start.
Praktisk Information
Dato: Mandag 13. januar 2025
Tid: Kl. 18:00
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45874
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her