Kom i form med online yoga

Profilbillede

Hos Event Yoga behøver du ikke gå ud ad døren. Her tilbydes nemlig mulighed for masser af motion og velvære hjemme fra egen stue med online yoga med certificeret instruktør.

Hverdagen går med 180 km/t., og selv om lysten er der, så kan det måske knibe med både tiden og timingen, når det gælder det at få sig rørt.

Det er der nu en løsning på – en, hvor du kan røre dig præcis på det tidspunkt af døgnet, hvor det passer dig – endda med en certificeret instruktør til at guide dig på rette vej.

Konceptet er online undervisning, og denne gang i form af yoga i forskellige varianter. Dyrk motion hjemme i din egen stue – præcis så længe du lyster.

Små videoer af forskellig varighed

Uanset om du er øvet, nybegynder eller måske hard core yogi, så er der noget for alle. Hos Event Yoga finder du nemlig et online abonnement fyldt med videoer af forskellige varighed.

Der er tilmed forskellige former for yoga, da abonnementets certificerede instruktør Mia Kathrine Tholstrup-Jørgensen mestrer både Hatha, Hotyoga og Ashtanga.

Måske er dette din vej til en mere smidig, harmonisk, veltrænet og ikke mindst afstresset krop? Event Yoga gør yoga mulig for alle – tilmed med priser, så alle kan være med.

Se mere her.

Kilde: Redaktionen