Herning KFUMs drenge testede i den grad målnettene

Foto: Herning KFUM U13-Drenge A // Morten Fogh.
Profilbillede

Søndag eftermiddag stod der træningskamp på menuen for Herning KFUMs U13-Drenge A mod de lokale gutter fra Herning Fremad. 
Her skulle KFUM-drengene lige have banket den værste rust af i vinterkulden, men så skal jeg ellers også love for, at de vågnede op til dåd, da de vendte kampen fra at være bagud 1-0 til at vinde 14-2. 
Noget cheftræner for Herning KFUMs U13-Drenge, Morten Fogh, selvfølgelig var stolt af: 

"Vi startede rigtig skidt og gav Herning Fremad initiativet, hvilket også bragte dem foran 1-0. Men derefter vågnede vi og spillede en brandkamp med flotte holdpræstationer, samt rigtig fine individuelle præstationer"

Dog fastholder Morten, at man ikke skal hænge sig for meget i resultatet af en træningskamp som denne, men i stedet holde fokus på de ting man fik øvet og lykkedes med: 

"Vores presspil fungerede rigtig godt og vores forsvarskæde trak nogle fine offsidelinjer på trods af, at det kun var anden kamp vi spiller med offside"

Selvom det blev til en sejr fremhæver cheftræner Fogh dog også elementer af kampen, hvor han er lidt ærgerlig: 

"Ovenpå sådan en sejr kan man ikke være skuffet, men vi brugte desværre bredden for lidt og fik ikke sat vores kanter rigtigt op. Ellers dominerede vi alle spillets facetter, både defensivt og offensivt"

Sidst men ikke mindst, vil Fogh gerne kort fremhæve især to spillere oven på sejren: 

"Jeg vil fremhæve Elias på grund af hans vilde målnæse og sparketeknik, hvilket også resulterede i 6 mål fra ham. Derudover spillede Holger en fantastisk kamp i forsvaret, stod rigtig placeret og viste også nogle offensive færdigheder"

Resultat: 14-2 til Herning KFUM U13-Drenge A

Kilde: Cheftræner Morten Fogh