Herning KFUM løber ind i ventet afklapsning

Profilbillede
dato

Onsdag skulle Herning KFUM (L4) møde Kjellerup IF (L3) på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Kjellerup Kunstgræsbane med et 5-2-nederlag.
Derfor var det også en ærgerlig Herning KFUM (L4)cheftræner, Morten Fogh, vi fangede efter kampen.

Jeg var godt klar over, at det ville blive en svær kamp i dag. Så jeg frygtede virkelig, at vi fik vores sag for. Kampen blev reelt afgjort i 1. halvleg, hvor Kjellerup viste, hvor gode spillere de har. Men det var en hel anden kamp i 2. Halvleg og med 2 kasser fra os, blev der skabt lidt spænding, men desværre for sent i kampen.

Herning KFUM (L4)s cheftræner, Morten Fogh, havde følgende at sige til sine spilleres fremtidige præstationer.

Vi skal være klar fra start og ikke være bange for at bruge fysikken. Vi skal stadig lære at spille på en større bane, men der er virkelig potentiale i dette hold.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste kunne Morten Fogh stadig sætte finger på positive elementer, man kunne tage med videre til næste kamp.

Malik gjorde en fantastisk indsats idag. Debut kamp for A-holdet og sørme, om han ikke satte gang i spændingen med reduceringen til 5-1. I omklædningsrummet fik han også en fortjent klapsalve. Han bidrog til meget i den offensive zone, og det var svært for Kjellerup at komme forbi ham

Kampens resultat: 5-2 til Kjellerup IF (L3)
Række: U13 Drenge - Vinterturnering

Kilde: Cheftræner Morten Fogh