Herning KFUM kæmpede sig til sejr i hård kamp: “Ærmerne skulle smøres op“

Mansur Ismaili blev kampens spiller, da Herning KFUM vandt fredagens kamp (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Herning KFUMs Serie 4-herrer hentede en sejr i fredagens kamp mod Vinderslev IF, da de vandt med 1-2.

KFUM-spiller, Kasper Stokholm Jessen, erkender, at det blev en hård kamp, hvor der skulle kæmpes til det sidste, selvom holdet var foran med 0-2 efter 10 minutters tid.

“Vi kommer hurtigt foran og er effektive i vores omstillinger i første halvleg. Derefter bliver vi for passive, og står for langt tilbage i lange perioder. Det var en hård kamp, hvor ærmerne skulle smøres op og holdet skulle kæmpe sammen. Heldigvis kom vi i mål til sidst.”

Holdets træner, Dennis Vands, tilføjede, at det overordnet set var en sløj kamp, men at holdets hårde arbejde betalte sig. Han roste især forsvaret og keeperen for deres indsats i kampen. Vands var glad for, at midterforsvaret, bestående af Kasper Stokholm og Jacob Nørmark, samt den nye keeper, Dennis Hong, gjorde det godt i kampen. 

“Det var sløjt, men hårdt arbejde vinder kampe. Vores forsvar var dog solidt med Kasper Stokholm og Jacob Nørmark, og Hong lavede mirakler i målet. Mansur Ismaili blev kampens spiller ”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Herning KFUM (1) hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder FC Silkeborg søndag den 23. april. Der er kampstart på Buskelund Kunstgræsbane klokken 16:00.

Kampens resultat: 1-2 til Herning KFUM (1)
Række: Herrer Serie 4

Mål
6'0-1Jacob Nørmark
11'0-2Brenno dos Santos
35'1-2Ukendt

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Dennis Vands, Herning KFUM (1) - Herrer Serie 4