Herning f.H. U13-Drenge (2) vandt over Ikast f.S.

Profilbillede
dato

Herning f. H. 2 skulle forsøge at stjæle to point fra lokalrivalerne fra Ikast f. S., da slaget skulle stå i Sportscenter Ikast

Der var heldigvis ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 4-6 til stor glæde for træner, Martin Meedom:

Efter en solid første halvleg, med godt forsvarsspil, var vi ved at miste grebet i starten af 2. halvleg, hvor der gik 10 minutter inden vi fik scoret.

Den tilfredse træner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Vores målmand havde en rigtig god kamp, og forsvaret har ikke set stærkere ud i hele sæsonen.

En overordnet positiv dag for Herning f. H. 2, hvor træner Martin Meedom især lagde mærke til en enkelt spillers præstation:

Vores målmand, Kadir, havde en af hans bedste præstationer i hele sæsonen. Vores forsvar holdt modstanderen fra at få kvalificerede afslutninger, hvilket gjorde at de kun fik scoret 4 mål i hele kampen

På søndag den 28. november møder Herning f. H. 2, Struer Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 11:30 i Gullestrup Sport og Kultur.

Kampens resultat: 4-6 til Herning f. H. 2
Række: U-13 Drenge C

Kilde: Træner Martin Meedom