Herning f.H. U13-Drenge (1) tabte lokalbrag

Profilbillede
dato

Søndag var scenen sat til lokalbrag i Sportscenter Ikast til et opgør mellem Ikast f. S. og Herning f. H.

Herning f. H. var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 16-8. Træner for Herning f. H., Ulrik Villadsen, havde følgende kommentar til nederlaget:

Lokalopgør er som regel tætte, intense kampe og spillet bar også præg af at de to hold kendte hinanden godt. Vi får en god start og kommer foran med 2, men går derefter fuldstændig i stå. Angrebsspillet blev alt for stillestående og uden fart, så vi løb ind i en meget dårlig periode, hvor vi fik underkendt scoringer, brændte straffekast og forærede dem tre kontraer, så det endte med at vi var bagud 6-2 ved halvleg.

Han fortsætter:

Flot fight bragte os dog tilbage i kampen, og pludselig var vi ved at få kontakt igen og var kun bagud med 2 mål. Men igen brændte vi et straffekast og fik en udvisning oveni, som gjorde at et godt spillende Ikast hold rykkede fra os igen.
Her mistede vi troen på os selv og vi kom aldrig i nærheden af sejren.

Kampen gik ikke som håbet for Herning f. H., Ulrik Villadsen peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi skal arbejde med at tro på os selv og være parate/fokuserede fra starten af kampen, så vi ikke har udfald i perioder. Ligeledes skal vi holde vores aftaler i både forsvar og angreb, så vi minimerer vores fejl. Sidst men ikke mindst, så skal der være flere som byder ind.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge træner Villadsen.

"Ditlev Voss spillede en fornuftig kamp med 3 scoringer."

På søndag den 5. december møder Herning f. H. Lemvig Nissum Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 14:50 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Kampens resultat: 16-8 til Ikast f. S.
Række: U-13 Drenge A