'Formanden' brillerede i debut da FodboldHoldet Herning storsejrede

Christian 'Formand' blev kampens spiller i lørdagens opgør (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FodboldHoldet Herning var lørdag draget til Vildbjerg Sports- & Kulturcenter for at stjæle point. Efter en hård fight kunne FodboldHoldet Herning rejse hjem med en 0-4-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede vi FodboldHoldet Hernings cheftræner, Nikolaj Molsbak Grønbæch, til en reaktion på kampens forløb.

“Vi gik indtil kampen med en ny formation, og med fokus på en disciplineret defensiv. Det synes jeg, at vi fik. Det blev en kamp, vi styrer fra start til slut, og Vildbjerg er aldrig omkring vores felt i kampen. Det resulterede så nok også i, at vi ikke vinder større i dag. Men det var vigtig med en defensiv indsats og holde nullet.”

Cheftræner Molsbak Grønbæch fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Vildbjerg SF:

“Defensiven. Det skabte ro. Men ellers er bold spillet i højklasse og jeg vil våge og påstå Vildbjerg er lettet over denne ikke ender i et større nederlag.”

Nikolaj var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr, men der var et par stykker som imponerede lidt mere.

“Ravn, Adam, Lasse H og 'Formand' (Christian) skal fremhæves. De tager alle ansvar og lukker helt ned for Vildbjerg. Især 'Formand' spiller en stor kamp og bliver kampen spiller fuldt fortjent.”

FodboldHoldet Herning-anfører, Adam Wendelboe Christiansen, giver også sin reaktion på storsejren:

“Ny formation gør at vi kommer længere frem på banen, får presset højt op og får Vildbjerg til at lave nogle fejl, der gør at vi kan komme til nogle gode chancer. Personligt synes jeg, at vi står godt defensivt, som giver et rigtig flot udgangspunkt til vores omstillinger, der også giver nogle gode mål,” siger Adam og fortsætter:

“Vi er simpelthen ikke skarpe nok foran kassen, men jeg er sikker på det nok skal komme. Flot sejr til holdet i dag, hvor jeg gerne fremhæver hver en mand, og særligt 'Formanden' for en god statur nede i bagkæden, med god lyd og flot kontrol på bolden i hans debut.”

På fredag den 12. maj skal FodboldHoldet Herning møde Herning KFUM (3). Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på KFUM Idrætscenter.

Kampens resultat: 0-4 til FodboldHoldet Herning
Række: Herrer Serie 4

Mål
41'0-1Lasse “lux”
44'0-2Vanja Cutovic
60'0-3Lasse “lux”
78'0-4Oliver Hansen

Kilde: Cheftræner Nikolaj Molsbak Grønbæch, FodboldHoldet Herning (2) - Herrer Serie 4