FodboldHoldet Herning blæser Tjørring ud af banen: “En fremragende præstation”

Profilbillede
dato

I mandagens kamp mellem Tjørring IF og FodboldHoldet Herning var det udeholdet, der løb med sejren. Kampen blev spillet på Hessel Arena, og det var en kamp, som Tjørring IF helst vil glemme hurtigst muligt. FodboldHoldet Herning viste sig at være for stærke for hjemmeholdet og vandt kampen med hele 1-7.

Det var FHH, der kom bedst fra start, og allerede i det tredje minut scorede Lukas Solheim det første mål for dem. Tjørring IF forsøgte at svare igen, men det var FodboldHoldet Herning, der fortsatte med at dominere kampen. I det 39. minut scorede Talal Thamer det andet mål for udeholdet, og to minutter senere scorede Adam Wendelboe det tredje mål.

I anden halvleg fortsatte FodboldHoldet Herning med at dominere kampen, og i det 53. minut scorede Marcus Solheim det fjerde mål for udeholdet. I det 66. minut scorede Mathias Ravn det femte mål, og det så ud til at være game over for Tjørring IF. Men hjemmeholdet gav ikke op, og i det 71. minut scorede Niclas Rindom et flot mål for Tjørring IF.

Desværre for hjemmeholdet var det jo slet ikke nok til at vende kampen, og i det 76. minut scorede Emil Hansen det sjette mål for FodboldHoldet Herning. I det 85. minut scorede Lasse "Lux" det sidste mål for udeholdet, og kampen endte med en overbevisende sejr til FodboldHoldet Herning.

Efter kampen udtalte cheftræner for FodboldHoldet Herning, Nikolaj Molsbak Grønbæch, at det var en fremragende præstation fra holdet. Han fremhævede især Adam Wendelboe, Gustavo og Kasper BC som nøglespillere i kampen.

“En fremragende præstation fra holdet. Vi spiller en utrolig flot fodbold kamp i alle spillets facetter. Drengene viser attitude, vilje og ikke mindst modet til at tage dirigent stokken. Vi møder måske puljens stærkeste hold, men vi er dem overlegne i alt.”

“Adam Wendelboe, dominere midtbanen og bliver kampensspiller. Gustavo der sammen med Adam dominerer midtbanen og skaber så meget offensivt og Kasper BC der tager en vigtig og flot redning i en fase af kampen hvor de presser på, det var en kamp afgørende redning.“

Alt i alt var det en kamp, som Tjørring IF helst vil glemme, mens FodboldHoldet Herning kan glæde sig over en overbevisende sejr.

På mandag den 29. maj skal FodboldHoldet møde Herning Herning Fremad. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Holtbjerg Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 1-7 til FodboldHoldet Herning
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Nikolaj Molsbak Grønbæch, FodboldHoldet Herning (2) - Herrer Serie 4