FHH brillerer med sikker sejr trods offday: “Vores bundniveau er stigende“

(Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FodboldHoldet Herning tog en overbevisende sejr på 5-1 over KLG i dagens kamp ved Alpi Hallerne i Lind.

KLG startede kampen stærkt og holdt fast i bolden, men efter 10 minutter havde FodboldHoldet Herning overtaget og vandt fortjent.

Cheftræner for udeholdet, Nikolaj Molsbak Grønbæch, beskrev kampen som rodet fra deres side, men fremhævede Lukas Solheim for hans perfekte kamp på wingbacken.

“En rodet kamp fra vores side af. Vi er der ikke helt i dag. Men igen viser det vores bundniveau er stigende. KLG starter rigtig flot og holder fast i kuglen. Men efter 10 minutters spil har vi overtaget og vinder fortjent. Lukas Solheim spiller en perfekt kamp på wingbacken. Kan være han snart bliver så glad for hans trænerteam gave ham den plads,” siger Grønbæch smilende.

 Dog er jeg træt af at de får et mål. Vores forsvar var ikke eksisterende i den situation.”

Han var også tilfreds med deres bundniveau, som er stigende, men var træt af, at KLG fik et mål på grund af deres forsvar, som ikke var eksisterende i den situation.

“Igen viser vi at vores bundniveau er stigende.  Men ellers er vores presspil godt, hvilket gav os mange muligheder og mange omstillinger. Dog er jeg træt af at de får et mål. Vores forsvar var ikke eksisterende i den situation.”

Næste kamp for FodboldHoldet Herning er fredag 9. juni, hvor de skal møde Snejbjerg SG&I på Vestjyllands forsikrings Arena, Snejbjerg. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-5 til FodboldHoldet Herning
Række: Herrer Serie 4

Kilde: Cheftræner Nikolaj Molsbak Grønbæch, FodboldHoldet Herning (2) - Herrer Serie 4