De unge Herning-piger stryger videre i pokalturneringen

Profilbillede

Herning f. H.s U-13 Piger A skulle forsøge at nuppe det videre avancement fra Mejdal-Halgård 2 B, da slaget skulle stå i Mejdal-Hallen.
Her var der ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og den videre færd i pokalturneringen med cifrene 1-32 til stor glæde for trænerne Jacob og Anne-Mette Rafn, da man formåede at leve op til favoritværdigheden:

Vi vidste allerede inden kampen gik i gang, at vi var kæmpe favoritter, da det var en pokalkamp i første runde og vi derfor skulle møde et hold fra en anden række.

De tilfredse trænere sætter også et par ord på holdets pragtpræstation:

Pigerne spillede uvante pladser for at træne. Dette gjorde vi, da vi var vel vidende om, at modstanderne var en anden kaliber end dem, vi plejer at spille mod. Det giver mulighed for at træne de ting, som arbejdes med til træningerne.

En overordnet positiv dag for Herning f. H.s U13-Piger A, hvor Jacob og Anne-Mette Rafn især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet:

Man skal altid fremhæve målmanden, når der kun lukkes et enkelt mål ind. Amalie stod en virkelig flot kamp... og man kan sige igen igen.

Kampens resultat: 1-32 til Herning f. H. A
Række: Jydsk Pokal Ungdom U-13 Piger 1. Runde

Kilde: Jacob og Anne-Mette Rafn