Cykelkram: Cykelbutikken i midten af Jylland

Foto: Morten, Cykelkram. Thorben i ladet på cyklen og Kasper bagved styret .
Profilbillede

Hos Cykelkram udvælger og sammensætter deres erfarne cykelmekanikere sortimentet. De har en årelang erfaring inden for faget og ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis! 

Cykelkram er din cykelhandler i Midt- og Vestjylland og på nettet. Oprindeligt solgte virksomheden autoreservedele til grossister, men så fik man en ny idé, da René kom til som lagermand.

René havde været cykelmekaniker i næsten 20 år, da han kom til. Derfor startede man med at købe lidt cykler hjem og solgte dem, og sådan startede Cykelkram op for to år siden. Torben Nielsen er ansat hos Cykelkram og står for alt i forbindelse med webshoppen.

Jeg har været ansat under den samme chef i seks-syv år,” fortæller Torben.

”Faktisk er jeg uddannet automekaniker, og jeg kom til, da vi udelukkende solgte autodele. Jeg blev ansat hos Kasper, hvor vi importerede reservedele fra Spanien, og vi har bl.a. undervejs startet en produktion op i Kina.


Foto: Cykelkram // Cyklerne bliver testet, før de bliver sendt ud af butikken (Her ses Rene teste cyklerne og Kenneth bag kassen).

Stort udvalg til alle målgrupper

Cykelkram tilbyder alt inden for børnecykler, elcykler, ladcykler. ”Flere og flere vil gerne have elcykler, helt almindelige elcykler til hr. og fru Danmark. Vi har utroligt mange kunder, som vil have en elcykel i stedet for bil nr. 2, og vi sælger også alt tilbehør til cyklen,” fortæller Torben.

Kundekredsen er meget spredt. Der er kunder over hele landet, og Torben gætter på, at 30-40 % af al salg går til København og omegn. Som eksempel solgte de ved åbningen af den nye cykelbutik el-ladcykler til et par, som var kørt fra Midtsjælland for at få deres ladcykler til den skarpeste pris på markedet.

Butikken i Fjelstervang ved Kibæk er på 350 kvadratmeter med 60 forskellige elcykler i forskellige farver osv. Vi holder åbent alle hverdage og om lørdagen,” pointerer Torben.

”Vi vægter nemlig højt, at vores kunder altid kan komme forbi cykelbutikken for at prøvekøre cyklerne og se varerne – samt få en snak og faglig vejledning inden køb af ny cykel.”

Man kan også købe cykler online i webshoppen på hjemmesiden. Der er i alt fire ansatte + to flexjobbere til at betjene kunderne.

I øvrigt sælger Cykelkram stadig autoreservedele, dog udelukkende til store grossister i både Danmark og udlandet.


Foto:  // Cykelkram // Det store udvalg af cykler hos Cykelkram (Her ses Rene teste cyklerne).

Skiller sig ud fra mængden

”Vi har gjort rigtig meget ud af at hente cykelmærker fra udlandet, som ikke er i Danmark på nuværende tidspunkt,” siger Torben. ”Vi har sprunget mellemleddet over og været direkte ude på fabrikker og købe cykler, som gør, at vi kan sælge cyklerne endnu billigere”.

Normalt køber cykelhandlerne hos grossister i Danmark, hvilket Cykelkram også gør til en vis grad, men de har også tre cykelmærker, som de selv henter på fabrikken. Desuden er service og fleksibilitet også i højsædet.

”Vi reparerer også cyklerne. Det er naturligvis René, der gør det, for han er den bedste til det.”

Virksomheden har udviklet sig meget siden starten for to år siden. Den startede jo så at sige på nul. Midt i 2022 er sidste års omsætning allerede fordoblet, og der kommer dagligt nye kunder til.

Fremadrettet søger Cykelkram hele tiden at udvide udvalget og følge med udviklingen. 95% af salget er elcykler, og alle kunder får grundig vejledning og rådgivning om cyklerne. Som Torben siger: Når vi går i gang med sådan noget her, så er det for at gøre det helhjertet.”


Foto: // Cykelkram // Close-up af en af Cykelkrams dygtige mekanikere i aktion (Her ses Kasper).

Se det brede udvalg på Cykelkrams hjemmeside elle følg det seneste nye på deres Facebookside. 

Åbningstider for butikken er:

  • Mandag - Torsdag: 08.00 - 17.00
  • Fredag: 08.00 - 15.00
  • Lørdag: 09.00 - 13.00

Du finder CykelKram på Rolighedsstræde 8A, 6933 Kibæk

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Morten // Cykelkram