Er du nysgerrig på chokoladens verden? Dette kursus giver dig en grundig introduktion til kakaobønnen og dens rejse fra bønne til den lækre chokolade, vi kender og elsker. Du vil lære de essentielle teknikker til chokoladetemperering, der sikrer det perfekte knæk og en blank overflade.
Lær at lave fyldte chokoladerUnder kyndig vejledning af underviser Nicolai Brøndum, vil du få mulighed for at fremstille de fineste og mest velsmagende fyldte chokolader. Kurset giver dig ikke blot teoretisk viden, men også praktisk erfaring, når du selv skal prøve kræfter med chokoladefremstillingen.
De hjemmelavede chokolader skal selvfølgelig smages, og du vil få mulighed for at tage dine mesterværker med hjem. Husk at medbringe opbevaringsbøtter til de færdige chokolader.
Praktisk informationBemærk, at råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skal afbud meldes senest et døgn før kursusstart.
Detaljer om kurset:
Dato: Onsdag den 19. februar 2025
Tidspunkt: Kl. 16:30
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Målgruppe: Alle
Underviser: Nicolai Brøndum
Hold: 45873
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her