Bliv chokoladeekspert med Nicolai Brøndum i Herning

dato

Tag med på en rejse fra kakaobønne til lækre fyldte chokolader på FOF Herning. Tirsdag den 10. december 2024 kl. 16:15 inviterer Nicolai Brøndum alle interesserede til at lære chokoladens kunst og tage de hjemmelavede mesterværker med hjem.

Kurset på FOF Herning giver deltagerne en unik mulighed for at dykke ned i chokoladens verden. Her vil du blive introduceret til kakaobønnens rejse fra bønne til chokolade og få en grundig gennemgang af chokoladetempereringens teknikker.

Fra bønne til fyldt chokolade

Under vejledning af Nicolai Brøndum lærer du, hvordan du laver de fineste fyldte chokolader. Teknikkerne sikrer, at chokoladen får det velkendte knæk og en blank overflade, som er kendetegnende for kvalitetschokolade.

Smag og tag med hjem

Selvfølgelig skal de hjemmelavede chokolader smages, og deltagerne får mulighed for at tage deres mesterværker med hjem. Husk at medbringe opbevaringsbøtter til chokoladerne.

Praktiske detaljer

Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Det er vigtigt at melde afbud senest et døgn før kursusstart, hvis man bliver forhindret i at deltage.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 10. december 2024
Tid: Kl. 16:15
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Underviser: Nicolai Brøndum
Hold: 44883



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut

Seneste på facebook