Kurset på FOF Herning giver deltagerne en unik mulighed for at dykke ned i chokoladens verden. Her vil du blive introduceret til kakaobønnens rejse fra bønne til chokolade og få en grundig gennemgang af chokoladetempereringens teknikker.
Fra bønne til fyldt chokoladeUnder vejledning af Nicolai Brøndum lærer du, hvordan du laver de fineste fyldte chokolader. Teknikkerne sikrer, at chokoladen får det velkendte knæk og en blank overflade, som er kendetegnende for kvalitetschokolade.
Smag og tag med hjemSelvfølgelig skal de hjemmelavede chokolader smages, og deltagerne får mulighed for at tage deres mesterværker med hjem. Husk at medbringe opbevaringsbøtter til chokoladerne.
Praktiske detaljerRåvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Det er vigtigt at melde afbud senest et døgn før kursusstart, hvis man bliver forhindret i at deltage.
Praktisk information
Dato: Tirsdag den 10. december 2024
Tid: Kl. 16:15
Sted: FOF Herning, Torvet 12-14, 7400 Herning
Underviser: Nicolai Brøndum
Hold: 44883
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her