20-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger i sag om forsøg på frihedsberøvelse i Herning

Profilbillede

Den 20-årige mand, der i dag blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for to forsøg på frihedsberøvelse i Herning den 29. oktober og 3. november, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Retten i Herning har i dag varetægtsfængslet en 20-årig mand i fire uger. Manden er sigtet for to forsøg på frihedsberøvelse i Herning den 29. oktober og 3. november.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, kan Midt- og Vestjyllands Politi ikke udtale sig yderligere om sagen og den fortsatte efterforskning, men fungerende politikommissær Lars Boe Larsen vil alligevel gerne benytte lejligheden til at takke særligt borgerne for alle de mange henvendelser, der er tikket ind.

"Vi har fået utroligt mange henvendelser og tip fra borgere i Midt- og Vestjylland. Selvom de enkelte henvendelser kan virke ubetydelige, er det netop de mange henvendelser, som vores efterforskning har kunnet koble sammen og stykke et samlet billede ud af, som førte til anholdelsen tirsdag aften", siger fungerende politikommissær Lars Boe Larsen.

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi